vs

Recap

Iako prijateljska, jako borbena utakmica, u kojoj je podjeljeno puno kartona. Bilo je krasnih akcija i prodora, a na kraju su nijanse odlučivale. Užarenu atmosferu na terenu zamjenila je isto takva uz roštilj, hladnu pivu i živu glazbu. žobje ekipe su mogle puno naučiti iz svih aspekta susreta, a najviše ćemo pamtiti druženje i prijateljstvo. Dorchester Gladiators, hvala vam na svemu i dođite nam opet!

Budući da je gostovanje Bluesa u Makarskoj otkazano do daljnjega, možemo reći kako su Lavovi zaključili ovu polusezonu natjecanja u ragbiju 15 s pobjedom i vrlo dobrim rezultatima koje imaju za sobom. Bluesi su bili pobjednici u pet navrata od šest odigranih utakmica. Laganu gorčinu ostavlja tek tijesan poraz protiv Slovana u Bratislavi uzrokovan pustolovinama na putu do Slovačke. U svakom slučaju možemo sa zadovoljstvom reči kako je naša momčad puno toga naučila, pogotovo naš pomladak kojeg jedva čekamo vidjeti u akciji na jesen u sastavu prve seniorske momčadi. Nadamo se također da će sljedeće sezone biti što manje otkazanih utakmica, a još više zakazanih, kako bi svi zajedno napredovali u sportu kojeg toliko volimo.

Pred nama je ciklus natjecanja u ragbiju 7, a već nadolazeći vikend slijedi Otvoreno prvenstvo grada Zagreba koje je pomaknuto s protekle na sljedeću subotu. Nadamo se da će naši dečki uspjeti obraniti naslov, pa ih stoga svi dođite gromorikno podržati na turniru koji će se održati na Savici. Oragnizator, uvijek dobar domaćin iz RK Lokomotiva.
Idemo Zagreb. Bab šik!

Detalji

Datum Vrijeme
5.05.2018 3:00 pm

Lokacija

Ragbi Centar Rudeš
Sošićka ul. bb, 10000, Zagreb, Croatia

Rezultati

EkipaTriesConversionsBPPoints
Zagreb Blues42024
Dorchester RFC40020

Zagreb Blues

Pozicija T C P DG
 0000

Dorchester RFC

Pozicija T C P DG
 0000